İLK MEKTUBUM E-TWİNNİNG PROJEMİZ

İLK MEKTUBUM

Okulumuz sınıf öğretmeni Ayşe ÖKTE koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

PROJE HAKKINDA : 6-7 yaş aralığındaki öğrencilerinin (ilkokul 1.Sınıf) mektup aracılığıyla duygularını, düşüncelerini paylaşarak yazma becerilerini geliştirmek ve kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini sağlamaktır.

Ne yazık ki öğrencilerde yazı yazmaya karşı isteksizlik en önemli sorunlardandır. Yazı yazmaktan sıkılan, yazmaya zaman ayırmak istemeyen bir nesil ile karşı karşıyayız. Projemizde mektuplar yazarak amacımıza ulaşmayı hedeflemekteyiz. Mektup yazma; düşünme hızını, kelime haznesini artırırken bireylerin kendini ifade etmelerine imkan verir. Böylelikle proje sonunda öğrenciler yazmaya karşı istekli hale gelerek birbirleriyle duygu, düşüncelerini paylaşarak etkili bir iletişim kurabileceklerdir.

17.03.2022 184

17-03-202217-03-202217-03-2022