MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULUNDAN FARKINDALIK TAKVİMİ

28.12.2023 95

Okulumuz Psikolojik Danışmanı  Atike EGE tarafından içeriği hazırlanan ve  5 yıldır yürütülen Farkındalık Takvimi bu yıl da BESTE Projesi kapsamında hazırlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan CAMCIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan KOÇAŞ okulumuzu ziyaret ederek takvimi inceledi. Takvim içeriğinde her ay için belirlenen duygular hakkında genel bilgi, ebeveynler için kitap önerisi ve öğrenciler için film önerisi barındırıyor. Takvim içeriklerinin öğrenci ve ebeveynlere ulaşmasının ve aktif şekilde yürütülmesinin olumlu davranış değişikliği açısından önemli olduğunu vurgulayan CAMCIOĞLU öğretmenlerle buluştu. Daha önceki uygulamalarda öğrenci ve velilerinde meydana gelen olumlu değişiklikler hakkında konuştu ve eğitimde öğretmenin öneminden bahsetti. Projenin somut verilerinin oluşturulmasında öğretmen-veli işbirliğini vurgulayan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan KOÇAŞ daha sonra 2/A sınıfına girerek öğrencilerle buluştu. Öğrencilere takvimi dağıtarak onlarla sohbet eden milli eğitim müdürümüz  emekleri için Okul Psikolojik Danışmanımız Atike EGE'ye teşekkür etti.

28-12-202328-12-202328-12-202328-12-202328-12-202328-12-2023