Sümeyye KURT - Okul Müdürü

Sümeyye KURT - Okul Müdürü

 

Okul Müdürümüz Sümeyye KURT, 1986 yılında Bucak’ta doğdu. İlkokulu Hürriyet İlkokulunda(Adnan Menderes İlkokulu), ortaokulu Bucak Anadolu İmam Hatip Ortaokulunda, liseyi Yalvaç Şehit Latif Keçeci Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı.

2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü onur öğrencisi olarak tamamladı.

2009 yılında Tekirdağ Saray ilçesinde öğretmenlik görevine başladı. Ürkütlü İlkokulu,Susuz İlkokulu,Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.2014-2017 yılları arasında Taşyayla Afetevler İlkokulunda Müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı.2017-2020 yılları arasında okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

Okul Müdürümüz Sümeyye KURT, Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanlarında yüksek lisansını tamamladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisansını tamamladı.

Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü alanında lisans eğitimine devam etmektedir.

 

Okul müdürümüz Sümeyye KURT, (BURASI BURDUR DOĞADA DUR2,TELESKOPLA ELİMİZDE İSTİKBAL GÖKLERDE v.b.) adlı TÜBİTAK Projelerinde katılımcı öğretmen ve rehber olarak bulundu.Ayrıca  çeşitli  E-Twinning projelerinde de çalışmalarına devam etmektedir.Yerel ve ulusal (E-Twinning,TÜBİTAK,Erasmus vb.) bir çok projede aktif olarak görev alan Sümeyye KURT; bireysel ve toplumsal gelişime önem vermekle birlikte bu misyonunu kurumuna  yansıtmaktadır.

Evli ve iki çocuk annesidir.

Yayınlanmış Uluslararası Makaleleri

Öğretmenlerin Özyeterlik Algıları ile Program Okuryazarlıklarının İncelenmesi

 

https://www.asianinstituteofresearch.org/EQRarchives/examination-of-teachers´-perceptions-of-self-efficiency-and-program-literacy

 Yayınlanmış Ulusal Makaleleri

Öğretmen performans değerlendirmesi hakkında Okul yöneticileri ile yapılan nitel bir araştırma

https://uleder.com/index.php/uleder/article/view/419/248

 

 

(248) 325 2793 (248) 325 2793 Eposta